Πληροφορίες αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΚΟΣΤΟΣ

Τα μικρά σε όγκο και βάρος εμπορεύματα, αποστέλλονται αντικαταβολή με ACS ή Γενική Ταχυδρομική. Για αντικείμενα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 6,00 ευρώ και 1,00 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση είναι 2 ευρώ. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για δυσπρόσιτες περιοχές μπορείτε να παραλάβετε το δέμα από το κοντινότερο κατάστημα courier με την ίδια χρέωση, για παράδοση σε δυσπρόσιτη περιοχή τα έξοδα αποστολής αυξάνονται κατά 1,00 ευρώ το κιλό.

Τα μεγάλα και βαριά εμπορεύματα αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών ανάλογα με τον προορισμό τους. Για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη τα εμπορεύματα παραδίδονται στις μεταφορικές εταιρείες του Πειραιά.

*Το κόστος αποστολής για Κύπρο είναι 17,00 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για δέματα μέχρι 2 κιλά. Τα εμπορεύματα για Κύπρο αποστέλλονται αφότου προηγηθεί κατάθεση του ποσού στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από το είδος των εμπορευμάτων, τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποστέλλονται αυθημερόν για παραγγελίες εως τις 1:00 το μεσημέρι.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα εμπορεύματα τα οποία αποστέλλονται με ACS ή Γενική Ταχυδρομική, παραδίδονται σε 1-2 ημέρες (2-3 για τα νησιά).

Τα εμπορεύματα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες παραδίδονται σε 1-2 ημέρες (3 - 4 για τα νησιά)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή αποστέλλονται τα εμπορεύματα με ACS ή Γενική Ταχυδρομική. Σε κάθε άλλη περίπτωση η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή με χρήση χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας: Τράπεζα Πειραιώς  5250-009308-282, Εθνική Τράπεζα 377/524327-00, Alpha Bank 860-002101-308222. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται αμέσως μετά την ενημέρωση του λογαριασμού μας.